MR. MIYAKO'S WOK & GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Miyako's Wok & Go. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 10:45 Gerecht: eigen wok gerecht. Er zat teveel saus bij de noodles. Ik had tjap tjoy, maar er zaten heel weinig groenten in. Jammer.
16 jun 2024 om 19:43 Lekker
9 jun 2024 om 21:18 Kip is sompig en slap van de wok. De Peking eend was ook niks van bijzonders van mijn vriend. Duur en niet goed genoeg voor deze prijs.
4 jun 2024 om 19:09 Zat zwarte haren in het eten. Heen gebeld en moest er een foto van maken zodat ze het konden zien. Ze boden me nog een nieuwe bakje eten of iets anders maar nee dank je! Als het goed is krijg ik het geld terug van dat gerechtje.
1 jun 2024 om 21:51 Na het eten kreeg ik direct buikpijn. Zeer matig.
24 mei 2024 om 23:47 Vriendelijke bezorger, prima service
22 mei 2024 om 7:25 Perfect was weer super lekker
20 mei 2024 om 17:27 Verschikkelijk vet vlees dat zo de prullenbak is gegaan. Heel zonde.
14 mei 2024 om 22:47 Lekker eten rijst mag iets meer smaak voor de rest prima.. riante porties
10 mei 2024 om 20:35 Lekker gegeten
8 mei 2024 om 19:11 Bami en loempia was wel veel ham maar weinig vlees in jammer dat maakt het nou zo lekker
4 mei 2024 om 21:32 Het eten was super lekker en goed warm en veel is voor herhaling vatbaar top.