MR. MIYAKO'S WOK & GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Miyako's Wok & Go. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 18:52 Lekker en goed eten, snelle bezorging
26 nov 2022 om 20:17 Goede service
22 nov 2022 om 13:33 Was lekker en goed Maar waren te kleine porties voor het bedrag eerlijkgezegd
20 nov 2022 om 20:43 Het is goed, tijd van bezorging en klantvriendelijkheid van bezorger is uitstekend. Prijs wel aan de hoge kant in verhouding wat je krijgt.
14 nov 2022 om 19:15 Was weer lekker
12 nov 2022 om 19:55 De smaak was oke maar eten was meer te ver afgekoeld
7 nov 2022 om 10:51 20 min later dan beloofd bezorgd; eten eenvoudig, had meer verwacht voor de prijs, maar wel lekker.
6 nov 2022 om 19:59 Prima eten, bezorgtijd binnen het uur op zondag.
5 nov 2022 om 12:32 Weinig smaak aan vele gerechten. Bij de kip zat er echt een heel stuk smerig kip bij leek wel merg! Dit was wel de laatste keer dat ik er eten heb besteld. Geen goede zaak heb wel eens beter gegeten.
1 nov 2022 om 23:02 Zo waardeloos heb ik nog nooit gegeten bezorgtijd was een half uur te laat. Na 2 verschillende happen heb ik het in de prullenbak gegooid, een hond zou deze troep niet eens eten. Deze zaak mag van mij stoppen en niet gemist worden.
1 nov 2022 om 19:28 Prima eten, bezorging precies op tijd
29 okt 2022 om 19:53 Het eten smaakte heerlijk op 1 ding na. Er zaten stukjes eierschaal in de Foe Young Hai dacht eerst dat het 1 stukje was maar helaas dus die hebben we weg moeten gooien (best jammer die 10€). Verder was het heerlijk met de later eigengemaakte omelet.